FR
EN
NL
 
EXCLUSIEF - REGELBAAR IJZERBESLAG
       
HGD sa heeft zich sinds enkele tientallen jaren gespecialiseerd in het ontwerp van ijzerbeslag voor deur- en venstervleugels. Wij hebben een gebrevetteerd regelmechanisme ontwikkeld voor nauwkeurige afstelling van de vleugel bij de montage.

Ons onderzoek leidde tot de realisatie van een horizontaal en verticaal afstelbaar ijzeren beslagstuk.
Dit beslagstuk is uitgerust met een gebrevetteerd regelmechanisme dat een nauwkeurige afstelling van de vleugel tijdens de montage mogelijk maakt.

Penture Reglable - Brevet HGD
Penture Reglable - Brevet HGD

Wij weten uit ervaring dat het met deurduimen die in muren worden verankerd, uiterst moeilijk is perfect afgelijnde gaten uit te voeren. De boor wijkt vaak uit waardoor de plaatsing van de vleugels niet correct verloopt. Daarom heeft HGD sa een brevet genomen op dit ijzerbeslag dat afstelbaar is op beide aslijnen en aldus een boorfout compenseert.

Zelfs als de deurduimen verbonden zijn met het raamwerk, komt het vaak voor dat de omlijstingen of de muren niet haaks zijn. De installateur is dan wel eens geneigd om de deurduim te bewerken en in de juiste positie te dwingen, met het risico hem te breken. Dankzij het regelbare ijzerbeslag van HGD sa volstaat nu enig gesleutel om de vleugel in de hoogte of de breedte af te stellen. En man volstaat voor de montage. Men hoeft niet langer een tweede persoon mee te sturen. Dit betekent een enorme besparing op de montagekosten.

Het regelbare ijzerbeslag van reeksen 3000 en 7000 is uitgevoerd in zeer resistent staal en uitgerust met een mechanisme dat belet dat ermee geknoeid wordt. Luiken die met dit systeem werden uitgerust, kunnen niet uit hun deurduimen gelicht worden. Neem contact met ons op voor meer technische informatie.

 
copyright hgd.be - 2008 ©