FR
EN
NL
 
OVER HGD s.a.
       
In 1854 richtten Hyacinthe Gérard en Eugène Didier in een oude ontschorsmolen een scharnierfabriek op. De stuwkracht voor de machines kwam van de twee waterwielen van de molen.
De onderneming groeide geleidelijk, de naam werd aangepast tot HGD sa, en de productie verruimde aanzienlijk.
Roger Bertin, de nieuwe eigenaar van het bedrijf, is vandaag de laatste Belgische fabrikant van bouwbeslag.

HGD sa is gevestigd in de buurt van Bouillon, in de Belgische Ardennen. Het is een familiaal georganiseerd bedrijf met trouwe medewerkers die er dikwijls al vele jaren aan de slag zijn. Hierdoor hebben ze een perfecte kennis van het vak, de producten en de markt van ijzerwaren.

Dankzij de bedrijfsgrootte en -structuur kan HDG sa razendsnel soepel reageren en zich meteen schikken naar de vragen van de klanten. Met 2.500 referenties op stock kunnen wij onze klanten snel bevoorraden.

Permanente controles in heel onze organisatie en fabricagecyclus waken over de kwaliteit van de producten die wij fabriceren.

Producten van HGD sa worden verdeeld in BelgiŽ, Luxemburg, Frankrijk en Nederland..

HGD sa behoort al vele jaren tot de catalogus van Brico, Carrefour, Brico Dépôt, Brico Plan It, Lecot, Hody, Fernand Georges, Menouquin enz.

Penture Reglable - Brevet HGD  Penture Reglable - Brevet HGD  Penture Reglable - Brevet HGD  Penture Reglable - Brevet HGD
Penture Reglable - Brevet HGD  Penture Reglable - Brevet HGD  Penture Reglable - Brevet HGD
 
copyright hgd.be - 2008 ©